For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Twee op de drie ondernemingen bestaan puur en alleen op basis van economische motieven. Ondernemingen met een purpose kiezen een maatschappelijk doel als fundament van de onderneming en stellen een winstgevend businessmodel daaraan ten dienste.

Wilt u weten in hoeverre uw onderneming geclassificeerd kan worden als purpose-gedreven en hoe dat waar nodig bevorderd kan worden? Om antwoord te geven op dergelijke vragen heeft het Amsterdam Centre for Business Innovation de purpose scan ontwikkeld. Deze quickscan bouwt voort op inzichten uit het boek De winst van purpose (Mediawerf, 2022) en is mede mogelijk gemaakt door Stichting Management Studies (gelieerd aan VNO-NCW).

Purpose scan

Personen die de vragenlijst behorende bij de scan beantwoorden ontvangen een op maat gesneden managementrapportage. Het invullen duurt circa 7 minuten en is binnenkort gratis toegankelijk via de link hieronder.